Over Buit

Buit Amsterdam helpt Amsterdamse bedrijven die op zoek zijn naar een leuk bedrijfsuitje. Marlouk van Es is de oprichter van Buit Amsterdam.

“Ik heb altijd een passie voor ondernemen gehad en in 2019 heb ik dan eindelijk de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Met mijn achtergrond in organisatie psychologie en specifieke interesse in bedrijfscultuur weet ik hoe belangrijk een goede cultuur en betrokkenheid van werknemers is, en daar horen sociale activiteiten ook bij!

Toen ik op zoek was naar het ideale bedrijfsuitje voor het bedrijf waar ik werkte kon ik niks vinden. Er bestaan zo veel uitgekauwde uitjes, maar hippe en originele bedrijfsuitjes zijn lastig te vinden. Toen ik 1,5 jaar geleden naar Amsterdam verhuisde, was ik verbaasd toen ik merkte dat dat ook in Amsterdam het geval is. In 2016 is de stad immers verkozen tot meest innovatieve hoofdstad van Europa, maar in de bedrijfsuitjes markt zie je daar weinig van terug. Daarom ben ik Buit gestart. Een hele goede beslissing, want ik krijg mega veel goede energie om bedrijven te helpen in hun zoektocht naar een origineel bedrijfsuitje!”